Detalii

Instant Relief 2-in-1

Head & Shoulders Instant Relief 2-in-1 șampon + balsam pentru senzație de răcorire și un păr moale și uşor de aranjat. Formula sa cu dublă acțiune curăță și tratează scalpul, oferind în același timp agenți de hrănire suplimentari pentru un păr moale, ușor de aranjat și fără mătreață*. Este blând și are un pH neutru, pentru uz zilnic, chiar și pe păr vopsit sau tratat chimic și asigură 7 beneficii excelente: combate scalpul uscat, calmează mâncărimea scalpului**, calmează iritația**, reduce roșeața**, are un parfum excelent, controlează scalpul cu coji** şi face ca părul să arate excepțional. 
(*urme vizibile; folosire regulată **asociate cu mătreața)

Ingredientele produsului

Ingrediente: Apă, Laureth sulfat de sodiu, Lauril sulfat de sodiu, Cocamidă MEA, Carbonat de zinc, Glicol distearat, Dimeticonă, Parfum, Xilen sulfonat de sodiu, Alcool cetilic, Clorură de guar-hidroxipropiltrimoniu, Sulfat de magneziu, Clorură de sodiu, Benzoat de sodiu, Hidroxi-carbonat de magneziu, Alcool benzilic, Ulei de mentă (mentha piperita), Mentol, Ulei de frunze de mentă de câmp (mentha arvensis), Metilcloroizotiazolinonă, Metilizotiazolinonă, Yellow 5, Blue 1.

Product ReviewS

This area allows consumers like you to express their opinions and comments.Head and Shoulder does not represent or warrant the accuracy of any statements or product claims made here,nor endores any opinions expressed by the reviewer.

Rating Stars Off
Rating Stars On
0/5 (0)