Detalii

ŞAMPON ANTI HAIR FALL FOR MEN

Șamponul Head & Shoulders Anti Hairfall are o abordare duală, cu ingredientul activ Zinc Pirition (ZPT) oprind reacția care provoacă apariția mătreții, în timp ce complexul său Triple Active funcționează pentru a crește rezistența fiecărui fir de păr. S-a dovedit că această formulă de succes  funcționează încă de la prima spălare pentru a oferi un fir de păr mai gros, mai puternic, fără mătreață, în timp ce uleiurile esențiale reduc căderea părului provocată de fisurile și ruperea firului de păr și ajută la încetinirea procesului de pierdere a părului asociat cu mătreața și ruperea. Șamponul este special conceput pentru a îmbunătăți starea scalpului si ajută părul să lupte împotriva deteriorării cauzate de stilul de viață modern. Acesta este o formulă special concepută pentru bărbați, având un parfum unic. Îndeajuns de blând pentru utilizarea zilnică, chiar și pentru părul colorat sau tratat chimic.

Ingredientele produsului

Ingrediente: Apă, Lauril sulfat de sodiu, Laureth sulfat de sodiu, Glicol distearat, Carbonat de zinc, Clorură de sodiu, Xilen sulfonat de sodiu, Cocamidopropil betaină, Dimeticonă, Parfum, Benzoat de sodiu, Clorură de guar-hidroxipropiltrimoniu, Hidroxi-carbonat de magneziu, Metilcloroizotiazolinonă, Metilizotiazolinonă, Blue 1, Yellow 5.

Product ReviewS

This area allows consumers like you to express their opinions and comments.Head and Shoulder does not represent or warrant the accuracy of any statements or product claims made here,nor endores any opinions expressed by the reviewer.

Rating Stars Off
Rating Stars On
0/5 (0)