Detalii

Şampon Cool Menthol

Șamponul Head & Shoulders Cool Menthol conține mentol pentru o senzație de prospețime răcoritoare și tehnologia Fresh Scent, în timp ce formula Hydrazinc combate cauza mătreții de la prima spălare, îndepărtează fulgii vizibili și ajută la ameliorarea scalpului uscat, mâncărimilor și senzației de piele care ține (simptome asociate cu mătreața). Prospețimea sa revitalizantă curăță intensiv și împrospătează părul și scalpul cu un parfum proaspăt de curat, care durează, lăsând părul moale, ușor de aranjat și îndepărtează mătreața cu până la 100%*, oferind un parfum care durează (*urme vizibile, utilizare regulată) . Mirosul de mentol al acestui șampon este extrem de revigorant și răcoritor cu o notă fructată. Simte explozia de mentol pe măsură ce folosești acest șampon care îți va face părul să fie împrospătat și frumos mirositor. Formula delicată și plăcută învăluie părul și-l lasă mai curat ca înainte, cu o curățare revigorantă cum numai Head&Shoulders poate oferi. Scapă de mătreață și uită de toate problemele părului și scalpului datorită acestui șampon care combate eficient mătreața și oferă o curățare desăvârșită pentru un scalp împrospătat și un păr mai curat. Mentolul natural este prezent pentru a vă oferi o senzație de împrospătare răcoritoare în timp ce șamponați părul, acesta oferindu-va și o senzație de calm și relaxare și un start bun pentru ziua care urmază. Parfumul și senzația lasata de șampon vă stimulează simțurile, astfel încât să vă bucurați de o reîntinerire de la primul duș de dimineață si care va ține întreaga zi. Head and Shoulders Cool Menthol poate fi folosit pentru toate tipurile de păr si este adecvat pentru utilizarea zilnică, chiar și pentru părul colorat sau tratat chimic.

Ingredientele produsului

Apă, Lauril sulfat de sodiu, Laureth sulfat de sodiu, Glicol distearat, Carbonat de zinc, Clorură de sodiu, Xilen sulfonat de sodiu, Cocamidopropil betaină, Dimeticonă, Parfum, Benzoat de sodiu, Clorură de guar-hidroxipropiltrimoniu, Hidroxi-carbonat de magneziu, Metilcloroizotiazolinonă, Metilizotiazolinonă, Blue 1, Yellow 5.

Product ReviewS

This area allows consumers like you to express their opinions and comments.Head and Shoulder does not represent or warrant the accuracy of any statements or product claims made here,nor endores any opinions expressed by the reviewer.

Rating Stars Off
Rating Stars On
0/5 (0)