Detalii

Şampon Soothing Care

Formula dovedită Hydrazinc combate  cauza apariției mătreții de la prima spălare, îndepărtând fulgii vizibili și ajută la ameliorarea senzației de scalp uscat, de mâncărime și de piele care ține. Acest șampon calmant este creat de experți pentru a oferi hidratarea necesară scalpului și părului uscat, cu mătreață, oferind un aspect sănătos, moliciune și suplețe. Folosind tehnologie moleculară de ultimă oră, oamenii de știință Head&Shoulders au demonstrat că sampoanele cu tehnologia Optizinc, cu ingredientul special ZPT, permite scalpului sa se ajute pe sine, reducând astfel senzația de mâncărime și exfoliere. * (* urme vizibile, utilizare regulată ). Tehnologia șamponului curăță și hidratează cu blândețe, îndepărtând murdăria și praful, elemente care pot contribui la ciclul de iritare / mâncărime. Șamponul Head&Shoulders Soothing care acționează de la prima spălare păstrând cauza și simptomele mătreții la distanță cu o combinație de tehnologie Actizinc și alte ingrediente pentru calmare și de îngrijire. De asemenea, foarte important, îți lasă părul să arate și să se simtă grozav!

Ingredientele produsului

Ingrediente: Apă, Lauril sulfat de sodiu, Laureth sulfat de sodiu, Glicol distearat, Carbonat de zinc, Clorură de sodiu, Xilen sulfonat de sodiu, Cocamidopropil betaină, Dimeticonă, Parfum, Benzoat de sodiu, Clorură de guar-hidroxipropiltrimoniu, Hidroxi-carbonat de magneziu, Metilcloroizotiazolinonă, Metilizotiazolinonă, Blue 1, Yellow 5.

Product ReviewS

This area allows consumers like you to express their opinions and comments.Head and Shoulder does not represent or warrant the accuracy of any statements or product claims made here,nor endores any opinions expressed by the reviewer.

Rating Stars Off
Rating Stars On
0/5 (0)