Detalii

Anti Hair Fall Tonic

Părul puternic și frumos pornește de la nivelul scalpului. Descoperirea Head & Shoulders Anti Hairfall Tonic, mulțumită complexului Triple Action format din cafeină, vitamina B3 si pantenol, promite să crească instantaneu grosimea părului tău cu până la 6.000 de fire de păr, lăsându-l mai plin si mai rezistent în timp (după 15 utilizări). Cele trei ingrediente magice lucrează împreună pentru o penetrare a pielii capului, hidratând și consolidând părul de la foliculi în sus, fără să mai menționăm parfumul grozav! Utilizat regulat, hrănește și îmbunătățește starea părului, fiind făcut să îngroașe fiecare fir de păr în parte (semi îngroșare permanentă a părului) pentru o rezistență a părului vizibil îmbunătățită. Reduce eficient căderea părului asociată cu ruperea. Formula acționează cu blândețe, fiind adecvată pentru utilizarea de zi cu zi. Trebuie doar să o aplici pe părul tău (umed), după un duș și apoi se lasă să acționeze. Spre deosebire de unele produse de păr, acest produs nu este lipicios sau unsuros și poate fi utilizat cu sau fără alte produse de styling. Folosit ca parte a rutinei zilnice devine tonicul perfect pentru un păr grozav, sănătos și ușor de aranjat, ajutând și la încrederea în sine.

Ingredientele produsului

Ingrediente: Apă, Lauril sulfat de sodiu, Laureth sulfat de sodiu, Glicol distearat, Carbonat de zinc, Clorură de sodiu, Xilen sulfonat de sodiu, Cocamidopropil betaină, Dimeticonă, Parfum, Benzoat de sodiu, Clorură de guar-hidroxipropiltrimoniu, Hidroxi-carbonat de magneziu, Metilcloroizotiazolinonă, Metilizotiazolinonă, Blue 1, Yellow 5.

Product ReviewS

This area allows consumers like you to express their opinions and comments.Head and Shoulder does not represent or warrant the accuracy of any statements or product claims made here,nor endores any opinions expressed by the reviewer.

Rating Stars Off
Rating Stars On
0/5 (0)