HEAD & SHOULDERS LANSEAZĂ PRIMA GAMĂ CREATĂ SPECIAL PENTRU BĂRBAȚI!ÎȚi PREZENTĂM NOUL HEAD & SHOULDERS MEN ULTRA – ULTIMA INOVAȚIE PENTRU PĂR ȘI SCALP, DE LA MARCA DE ȘAMPON NR. 1 ÎN LUME (1)

Head & Shoulders anunță cu mândrie lansarea pe piață a primei sale game special create pentru bărbați – gama Head & Shoulders Men Ultra, cu tehnologia de ultra performanță pe bază de zinc, o soluție de îngrijire a părului care ține pasul cu provocările de zi cu zi din viața bărbaților – ajutându-i să se bucure de un păr cu până la 100% fără mătreață pe viață. (2)

Preocuparea principală a brandului Head & Shoulders (3) a fost dintotdeauna să găsească soluții inovatoare pentru îngrijirea superioară a scalpului, dar, în mod tradițional, varietatea produselor pentru îngrijirea părului dedicate bărbaților a fost limitată, comparativ cu variantele pentru femei.

Pe măsură ce bărbații devin din ce în ce mai interesați de îngrijirea părului, manifestă și un interes tot mai crescut pentru produse gândite special pentru nevoile specifice lor, așa cum ne confirmă un raport
Euromonitor (4), dedicat obiceiurilor de îngrijire.

Fiecare provocare are o rezolvare...
Head & Shoulders înțelege că este important ca bărbații să aibă încredere în ei pentru a face față cu succes provocărilor zilnice.  Oricât de dificilă ar fi situația cu care se confruntă, o atitudine pozitivă dublată de încredere îi ajută să o depășească. De la a executa un penalty la un campionat important, până la a-ți bate recordul propriu la alergarea în parc – nicio provocare nu e de neatins când ai încredere în tine. 

Noua campanie de publicitate este inspirată din viața marilor fotbaliști pe care Head & Shoulders i-a ales ca ambasadori ai brand-ului, din încercările prin care trec pe teren și în afara lui – de la condiții extreme de vreme în timpul unui meci important, până la stresul dinaintea unei confruntări importante. Campania îi arată pe Manuel Neuer (component al echipei Bayern Munchen și al naționalei Germaniei), Gianluigi Buffon (portar la Juventus și al naționalei Italiei) și Antoine Griezmann (jucător la Atlético Madrid și al naționalei Franței) - făcând față provocării, indiferent de dificultatea ei.

“Muncim din greu pentru a pregăti un meci în cele mai mici detalii, dar, inevitabil, fiecare confruntare aduce provocări noi. Fie că este vorba despre a trece peste cele 5 minute extrem de intense înainte de o victorie la limită sau despre a ne concentra înainte de o mare finală. Încrederea că voi face față, fizic și psihic, unor astfel de provocări, mă ajută să mă concentrez și să dau totul atunci când contează.” 

Manuel Neuer, portar la Bayern Munich și al Naționalei Germaniei

O gamă fără compromisuri pentru bărbați
Propunându-și să descopere o serie de soluții pentru nevoile specific masculine, fără a face compromisuri și având ca bază inovația Micro Zinc (5), cercetătorii de la Head & Shoulders au descoperit tehnologia pe bază de zinc, care conține ingrediente de înaltă performanță ZPT (ZPT + Zinc Carb) împreună cu șase variante de ingrediente-cheie, foarte performante, pentru protecție imbatabilă a scalpului împotriva mătreții (6).

NOUA GAMĂ Head & Shoulders Men Ultra
(A) este disponibilă în întreaga țară, începând din primăvara anului 2017 și include:

TOTAL MALE CARE îmbogățit cu loțiuni hidratante concentrate 

 • Cu aromă Cobalt, pentru o super senzație de răcorire
 • Efect maxim de îngrijire a părului uscat, dintre toate variantele disponibile (8)

MAX OIL CONTROL îmbogățit cu ingrediente active care curăță scalpul 
 • Cel mai ridicat nivel total de agenți tensioactivi (9)
 • Concentrație mai mică de silicon decât în varianta Classic Clean, pentru o senzație mai intensă de curățenie 
 • Ingrediente cu extra mentol (10) pentru o senzație profundă de curățenie, pe care o simți încă din timpul dușului

INSTANT RELIEF îmbogățit cu mentă care calmează instant scalpul
 • Ingrediente pe bază de mentă Mosa pentru o calmare instantă a senzației de mâncărimie
 • Formula sa folosește alcooli grași pentru a calma scalpul uscat
 • Zinc pentru calmarea pe termen lung a problemelor legate de mătreață (11) (precum mâncărimea, scalpul uscat, coji)

ANTI-HAIR FALL îmbogățit cu cofeină
 • Formulă îmbunătățită cu cofeină, cu efect stimulator
 • Formulă cu efect fortifiant
 • Ajută în cazurile de pierdere prematură a părului
 • Susține menținerea rădăcinii părului în scalp
 • Cu aromă Cobalt, pentru o super senzație de răcorire

OLD SPICE îmbogățit cu note relaxante de santal 
 • Cu aromă Old Spice, pentru un păr care miroase a parfum

(1) Calculul P&G bazat pe informațiile de vânzări Nielsen, din perioada Iulie 2014-Iunie 2015
(2; 6; 7; 11) Urme vizibile, folosire regulată
(3) Acum mai mult de 50 de ani, cercetătorii de la Head & Shoulders au fost primii în folosirea particulelor de zinc pentru a îndepărta mătreața și, de atunci, au optimizat formula patentată pentru a oferi atât protecție impatabilă anti-mătreață, cât și un păr care arată excelent.
(4) Euromonitor /Ce vor bărbații – Studiul consumului de produse din categoria de frumusețe și îngrijire personală, de către bărbați
(5) Inspirați de formulele care optimizează mărimea particulelor pentru a oferi o senzație plăcută, cercetătorii Head & Shoulders au descoperit importanța particulelor mici de zinc pentru a îmbunătăți ingrijirea scalpului și pentru a aduce beneficii părului. Aceste particule sunt de 8 ori mai mici, eliminând particulele de calitate slabă. De asemenea, particulele mici de zinc:  
- Oferă o spumă îmbunătățită, cu bule mai fine, care nu se sparg ușor, pentru o curățare eficientă
- Ajung mai repede și mai în adâncime, în zonele unde se instalează mătreața care provoacă dezvoltarea de ciuperci
- Se elimină mai ușor din păr
După 12 ani de cercetări, modelare moleculară și multe studii clinice ale distribuției și depozitărilor particulelor, cu scopul de a inova optimizare particulelor ZPT, Head and Shoulders introduce noua sa formulă cu triplă acțiune, pe bază de particule de zinc de 8 ori mai mici.
(8; 9) În cadrul gamei
(10) Cel mai înalt nivel în cadrul gamei pentru bărbați