NOUA RECLAMA CU HART, CASILLAS & NEUER, PENTRU EURO 2016Head & Shoulders a făcut echipă cu 3 dintre cei mai mari portari din Europa, înainte de EURO 2016, pentru cea mai nouă campanie de publicitate.

Joe Hart (Manchester City și Anglia), Iker Casillas (Porto și Spania) și Manuel Neuer (Bayern Munich și Germania) sunt protagoniștii celei mai recente campanii TV, de print și digitale pentru șamponul nr. 1* din lume.

Reclama TV a fost filmată pe Allianz Arena din München, care găzduiește clubul lui Manuel Neuer, Bayern Munich și îi arată pe cei 3 portari sub presiunea prin care trec în timpul unui campionat important.

În timp ce trebuie să facă față presiunii din partea fanilor și a mediei internaționale în timpul campionatului care începe pe 10 iunie, un lucru pentru care nu vor trebui să-și facă griji este bineînțeles mătreața.

Cei 3 portari s-au alăturat brand-ului Head&Shoulders pentru următorul an și vor participa în mai multe reclame TV, pe social media și pentru print.

„PRESIUNEA FACE PARTE DIN MECI"

Colaborând cu cei mai cunoscuți psihologi sportivi din lume, noua campanie explorează cum se descurcă atleții de top cu presiunea pe care o poartă pe umeri și, desigur, cum rămân fără mătreață.

„Presiunea este mereu prezentă în viața mea. Inainte de meciuri devin foarte agitat și entuziasmat, dar încerc în orice moment să joc cât mai bine," afirmă Joe Hart, portarul echipei Angliei și a lui Manchester City.

Hart, Casillas and Neuer for Head & Shoulders

PRESIUNEA NE AFECTEAZĂ PE TOȚI

Nu doar cei mai mari sportivi din lume trebuie să se descurce în prezența presiunii. Cercetările au arătat că noi toți suferim de stres, iar asta poate provoca multor oameni probleme cu mătreața.

„Există un ciclu neîntrerupt de probleme ale scalpului legate de stres. Odată stresul provoacă mătreața, iar mătreața are un impact emoțional puternic asupra individului care se luptă cu ea. Din fericire există o soluție.

Ciclul poate fi oprit prin folosirea regulată a unui șampon cu formulă pe bază de zinc, precum Head & Shoulders, care poate reduce stresul oxidativ al scalpului, ducând la diminuarea mătreții și a simptomelor acesteia. Astfel, este eliminat stresul psihologic și emoțional legat de mătreață." Doctorul Rolanda Wilkerson; Cercetător principal Head & Shoulders

Mătreața este o problemă care nu va fi adaugată presiunii pe care o simt Hart, Casillas și Neuer în timpul campionatului din vara aceasta, mulțumită lui Head & Shoulders.

*Calcul realizat de P&G, bazat pe datele Nielsen de vanzari, din perioada iulie 2014- iunie 2015