Șamponul tea tree pentru răcorirea și calmarea scalpuluiNe dorim ca scalpul tău să-și păstreze calmul și tu la fel. De aceea, Head&Shoulders a îmbogățit formula șamponului anti-mătreață cu puterea uleiului de tea tree, cunoscut pentru proprietățile de curățare și răcorire.

Tea_Tree_Website_Image_V2

Uleiul de Tea Tree era folosit ca remediu în trecut. Arborigienii din Australia considerau că are proprietăți antimicrobiene.

După anii ‘20 a început să fie folosit pe scară largă, iar astăzi este un remediu cunoscut pentru multe afecțiuni, de la acnee, infecții fungice sau “piciorul atletului”.

Head&Shoulders folosește puterea naturală a plantei vindecătoare, pentru a oferi un păr fără mătreață1 oamenilor de pretutindeni.

PROBLEMA MĂTREȚII

Mătreața este rezultatul unei ciuperci parazitare cu aspect de drojdie, numită Malassezia globosa. Cu toții avem acest microb pe scalpurile noastre, dar doar anumiți oameni sunt sensibili la acidul oleic secretat de acesta. La aceștia reacția naturală a scalpului la elementul iritant produce anumite simptome des întâlnite:

  • Mâncărime
  • Roșeață
  • Uscarea scalpului

Cu alte cuvinte – apare mătreața.

CUM TE AJUTĂ ULEIUL DE TEA TREE

Pentru a rezolva problema mătreții, trebuie să folosești un șampon anti-mătreață eficient, precum Head & Shoulders.

Head&Shoulders este creat special pentru a lupta împotriva cauzei și a simptomelor mătreții, ajutându-te să ai un scalp sănătos în cel mai scurt timp.

Prin adăugarea extractului de tea tree șamponului nostru, ne asigurăm că ai armele potrivite în lupta împotriva mătreții, dar și că scalpul tău se simte mai bine.

Proprietățile naturale ale uleiului de tea tree înseamnă că prin folosirea șamponului Head & Shoulders Tea Tree te vei bucura de o senzație instantă de răcorire și calmare.

Șamponul nostru cu tea tree curăță de asemenea în profunzime, asigurându-se că scalpul tău scapă de mătreață2 de la rădăcină până la vârfuri. Nu numai că părul tău va mirosi frumos după fiecare duș datorită uleiului de tea tree, dar vei experimenta senzația de răcorire întreaga zi.

Încearcă șamponul Head & Shoulders Tea Tree astăzi și nu vei mai avea bătăi de cap.

1 până la 100% fără mătreță, în cazul unei utilizări regulate
2 până la 100% fără mătreță, în cazul unei utilizări regulate