Reducerea impactului Head & Shoulders asupra mediului| DurabilitateReducem impactul pe care şamponul numărul 1 la nivel mondial îl are asupra mediului. Exploraţi măsurile noastre de reducere a deşeurilor, a consumului de apă şi a impactului producţiei în cadrul Head & Shoulders 

Apă

Water_Usage_600x367

În cadrul P&G, depunem eforturi susţinute pentru a reduce consumul de apă. Am înregistrat progrese semnificative – am redus deja utilizarea apei cu 58%. Şi dorim să mai reducem încă 20% până în 2020.

Vedeţi cum reducem utilizarea apei

Producţie

ManufacturingEnergy600x367

În fiecare lună, milioane de recipiente Head & Shoulders sunt produse în fabrici din toată lumea.

Ne concentrăm pe gestionarea impactului prin reducerea emisiilor de carbon, a deşeurilor, a consumului de apă şi de energie.

Vedeţi cum reducem impactul producţiei

Deşeuri şi reciclare

WasteRecycling600x367

Depunem eforturi pentru a face mai multe din ambalajele noastre reciclabile, contribuind la trimiterea unei cantităţi mai mici de deşeuri la groapa de gunoi. 

Ştiaţi că dacă am recicla fiecare recipient de Head & Shoulders vândut, cantitatea de plastic reciclată anual ar avea o greutate mai mare decât cea a 5 elefanţi africani? Adică peste 24.500 de tone.

Aflaţi cum reducem cantitatea de deşeuri

Ulei de palmier

Palm_Oil_600x367_update

Ne-am angajat să nu cauzăm nicio defrişare în cadrul lanţului de aprovizionare cu ulei de palmier, pentru toate produsele P&G. Am elaborat un plan care să stimuleze o schimbare pozitivă şi depunem toate eforturile pentru a ne atinge obiectivul propus până în 2020 şi, folosind puterea noastră de inovare, să provocăm o schimbare pozitivă în cadrul industriei.

Mai multe despre eforturile P&G privind uleiul de palmier