ÎNTREBĂRI FRECVENTE: ÎN CAZUL MEU, MĂTREAŢA REAPARE ÎNTOTDEAUNA. CARE ESTE CAUZA ŞI CE AR TREBUI SĂ FAC?Nu există tratament care să vindece mătreaţa, astfel că, în cazul în care întrerupeţi utilizarea şamponului anti-mătreaţă, există o mare probabilitate ca mătreaţa să revină.

De cele mai multe ori oamenii utilizează şamponul anti-mătreaţă pentru a trata simptomele şi, după eliminarea acestora, revin la şamponul cosmetic utilizat anterior.

Dar mătreaţa este o problemă care revine, prin urmare trebuie să trataţi simptomele în mod regulat dacă doriţi să scăpaţi de coji.

Ce trebuie să faceţi pentru a preveni reapariţia mătreţii:

  1. Alegeţi un şampon anti-mătreaţă eficient. Şamponul Head & Shoulders a fost testat clinic de peste 200 de ori şi include o formulă activă unică de piritionat de zinc care elimină cauza principală a mătreţii

  2. Spălaţi-vă părul în mod regulat: pentru rezultate optime folosiţi şamponul anti-mătreaţă la fiecare spălare a părului şi evitaţi alternarea între acesta şi un şampon cosmetic. Head & Shoulders utilizează unele dintre cele mai bune ingrediente specifice şampoanelor cosmetice, prin urmare părul dumneavoastră va arăta excelent în continuare.