ÎNTREBĂRI FRECVENTE: CARE ESTE CAUZA SCALPULUI USCAT ŞI CUM O PUTEŢI TRATA?Uscăciunea scalpului poate fi cauzată de mai mulţi factori, printre care se află şi mătreaţa.

Deoarece mătreaţa afectează suprafaţa exterioară a celulelor epidermei, deteriorează şi bariera naturală hidratantă care menţine sănătatea scalpului. Ca urmare, multe persoane care suferă de mătreaţă se plâng de o senzaţie de scalp uscat şi întins, un semn important de deshidratare.

Primul pas în tratarea scalpului uscat este eliminarea uneia dintre cauzele principale: mătreaţa. Utilizaţi un şampon anti-mătreaţă pentru a îndepărta cojile şi a restabili nivelul natural de hidratare al scalpului dumneavoastră.

Instant Moisture cu agenţi de hidratare suplimentari şi ulei de migdale este remediul perfect pentru un scalp uscat: eficienţa sa în restaurarea nivelului de hidratare a scalpului a fost dovedită clinic.

De asemenea, încercaţi să reduceţi utilizarea instrumentelor pentru coafat, cum ar fi plăcile de îndreptat, bigudiurile electrice şi uscătoarele de păr: temperaturile ridicate de funcţionare a acestor instrumente pot usca scalpul şi înrăutăţi problemele acestuia.

Mai multe despre tratamentul scalpului uscat

Găsiţi şamponul anti-mătreaţă perfect