ÎNTREBĂRI FRECVENTE: CUM AFECTEAZĂ MĂTREAŢA CREŞTEREA PĂRULUI?Studiile au arătat că un scalp iritat poate duce chiar la deteriorarea părului. Atunci când părul creşte pe un scalp afectat de mătreaţă, deteriorarea cuticulelor şi a proteinelor este semnificativ mai mare decât în cazul părului care creşte pe un scalp sănătos.

În plus, dacă resimţiţi mâncărime la nivelul scalpului ca urmare a mătreţii, atunci orice mâncărime sau scărpinare poate contribui la deteriorarea părului, făcându-l să se rupă mai uşor.

Aşadar, dacă aveţi mătreaţă, chiar dacă părul dumneavoastră creşte la fel de rapid, este probabil ca părul care creşte să fie mai puţin sănătos şi mult mai predispus la deteriorare şi rupere.

Ce cauzează mătreaţa?

Ce puteţi face

Puteţi începe prin a avea grijă de scalpul dumneavoastră. Şampoanele anti-mătreaţă Head & Shoulders nu elimină doar cojile, ci şi cauza principală a mătreţii, făcându-vă din nou scalpul sănătos.

Acest lucru înseamnă că părul dumneavoastră va creşte pe o fundaţie sănătoasă, va fi mai puternic, iar posibilitatea de a se rupe cu uşurinţă este mult mai mică.

Găsiţi şamponul anti-mătreaţă perfect