ÎNTREBĂRI FRECVENTE: PUTEŢI VINDECA MĂTREAŢA ŞI PREVENI REAPARIŢIA ACESTEIA?Nu există un remediu pentru mătreaţă, dar este posibil să scăpaţi de coji pe o perioada lunga de timp.

Mătreaţa este ceea ce dermatologii denumesc o „afecţiune recurentă”, astfel că simptomele vor reveni dacă nu o trataţi cu regularitate.

Aceasta se întâmplă pentru că cei 3 factori care cauzează apariţia mătreţii - microbul care se dezvoltă în mod natural, Malassezia globosa, uleiurile de pe scalp şi sensibilitatea acestuia la microb - sunt prezenţi aproape în mod permanent.

Din fericire este foarte uşor să eliminaţi mătreaţa şi să preveniţi reapariţia acesteia în viitor cu ajutorul produselor Head & Shoulders.

Piritionatul de zinc (ZPT) din şampoanele anti-mătreaţă Head & Shoulders  îndepărtează cojile şi, în acelaşi timp, asigură o barieră de protecţie invizibilă împotriva iritării scalpului, pentru menţinerea sănătăţii acestuia. De fiecare dată când vă spălaţi părul cu Head & Shoulders consolidaţi bariera de protecţie şi ţineţi cojile la distanţă.

Prin urmare, nu utilizaţi produsele Head & Shoulders doar atunci când vi se agravează mătreaţa, ci aveţi grijă să le folosiţi ca parte a rutinei dumneavoastră zilnice, pentru a ţine mătreaţa sub control şi a elimina cojile pe durata întregii vieţi.

Mai multe despre tratamentul împotriva mătreţii

Găsiţi şamponul anti-mătreaţă perfect