ÎNTREBĂRI FRECVENTE: TEMPERATURILE SCĂZUTE DIN TIMPUL IERNII PROVOACĂ APARIŢIA MĂTREŢII?De multe ori oamenii se plâng că problemele cu mătreaţa se agravează în lunile de iarnă. Iarna în sine nu cauzează apariţia mătreţii.

Dar există alţi factori comuni care acţionează în lunile de iarnă şi care pot agrava problema mătreţii. De exemplu:

  • Purtarea unei căciuli – microbii care cauzează apariţia mătreţii se înmulţesc la temperaturi mai ridicate, prin urmare atunci când purtaţi o căciulă din lână şi temperatura scalpului creşte, sporeşte şi riscul de apariţie a mătreţii. De fapt, studiile noastre au demonstrat că temperatura optimă pentru înmulţirea microbilor care cauzează mătreaţa este atinsă destul de repede.
  • Aerul uscat – încălzirea centrală din locuinţe şi birouri încălzeşte şi usucă aerul ambiental. Deci, dacă aveţi un scalp cu tendinţă de uscare şi cu coji, aceste condiţii vă pot înrăutăţi problema.


Ce puteţi face pentru a vă proteja scalpul


Vă prezentăm câteva măsuri simple pe care le puteţi lua pentru a vă proteja părul şi scalpul în cazul în care există riscul să fiţi afectaţi de factori de mediu în timpul sezonului rece.

Aveţi grijă să utilizaţi în mod regulat şamponul anti-mătreaţă Head & Shoulders. Pe lângă faptul că vă ajută să eliminaţi mătreaţa, tehnologia care acţionează ca un scut invizibil vă oferă şi protecţie împotriva factorilor cotidieni care pot agrava mătreaţa.

Prin urmare, trebuie să utilizaţi în mod regulat pentru a beneficia de o protecţie optimă şi pentru a menţine mătreaţa sub control.

Consultaţi sfaturile noastre pentru îngrijirea părului în sezonul rece


Găsiţi şamponul şi balsamul anti-mătreaţă perfecte